Myeong Dong 7 Hotel
**
13-8 Sogong-ro 6-gil, Seoul, Republic Of Korea,
Tee varaus Internetissä nyt . Hinnat alkaen KRW49266.
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen KRW 49,266
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen KRW 49,266
Myeong Dong Dream Hotel is a comfortable property set in a prime location in the centre of Seoul. Local tourist attractions such as Namdaemun Market, Myeongdong Cathedral and Namsan Park are not far from the hotel. Also easily within reach are Lotte Department Store (Seoul), Namdaemun and N Seoul Tower.

Guestrooms
Make yourself at home in one of the 18 air-conditioned guestrooms. Computers are provided along with complimentary wireless Internet access. Bathrooms feature handheld showerheads.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Seoul, South Korea (GMP-Gimpo Intl.) - 9.88 mi
  • Suwon, South Korea (SWU-Suwon Airbase) - 22.56 mi
  • Seoul, South Korea (ICN-Incheon Intl.) - 30.19 mi
  • Wonju, South Korea (WJU) - 54.50 mi
  Museot
  • Seoul Museum of Art - 0.62 mi
  • Seoul Museum of History - 1.06 mi